tavla_har_100w_2017_header.jpg

TACK TILL VÅRA
STRÅLANDE PARTNERS

Utan stöd från våra sponsorer och samarbetspartners hade det inte varit möjligt att genomföra 100-wattaren.
Stort tack till er alla!

Är du och ditt företag intresserade av att bli partner till 100-wattaren?

Kontakta Sveriges Annonsörer

TV4-Gruppen

TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

TV4-Gruppen är huvudsponsor till 100-wattaren 2015, 2016 och 2017.

Läs mer om TV4-Gruppen

Bauer Media Group Logo 100-wattaren

Bauer Media Group

Bauer Media Group (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media Group här

Eventum

Eventum är en event- och kommunikationsbyrå som bygger varumärken genom underhållning som berör. Eventum grundades 1982 och har under åren varit ledande inom bland annat event marketing och sponsring. 2010 skapades ett nytt Eventum och lanseras ett nytt erbjudande inom den svenska kommunikationsbranschen. Idag gör de framförallt B2B-event, eventaktivering av sponsorskap samt B2C och publika event.

Några av Eventums kunder är: Eniro, Danske Bank, National Geographic, Lufthansa, Max Hamburgare, Unicef, Aftonbladet och Manpower.

Läs mer om Eventum

Hear sponsor 100-wattaren 2016

Hear

Hear är en svensk mediabyrå med stora ambitioner! Byrån kan hjälpa till med att reda ut hur känsla och förnuft samverkar för att bygga ett varumärk och att förstå vilka möjligheter medie- och datautvecklingen skapar.

Läs mer om Hear här

evitbe.png

Evitbe

Evitbe är experter på att hjälpa företag och byråer att hantera och utveckla sin marknadsdialog i samband med event och kampanjer. Evitbes system och tjänster hanterar och effektiviserar administration, logistik och kommunikation.

Läs mer om Evitbe

 

Penetrace

Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.

Läs mer om Penetrace

Resumé

Resumé är Skandinaviens största affärstidning om Reklam, Medier och PR. Vår webbsajt når ca 150.000 unika besökare per vecka och papperstidningen ca 27.000 läsare varannan torsdag.

Läs mer om Resumé

TT log sponsor 100-wattaren

TT Nyhetsbyrån

Behöver du bilder, video eller grafik i din kommunikation? Har du behov av en gedigen omvärldsbevakning? Når du ut med dina pressreleaser?
TT Nyhetsbyrån hjälper dig som annonsör och marknadsavdelning att bli lite bättre. Sedan snart ett sekel bygger de affärer och skapar trovärdighet som oberoende aktör i Mediesverige.

Läs mer om TT Nyhetsbyrån här

schibsted.png

Schibsted Media Group

 

Schibsted Media Group är ett internationellt mediehus med stor räckvidd. I Sverige har mediehuset publikationer och sajter som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, blocket.se, hitta.se, prisjakt.se med flera. 

Läs mer om Schibsted här

ellos_black.png

Ellos

Ellos Group är en ledande e-handelsgrupp i Norden med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar Ellos ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder.

Läs mer om Ellos

 

TACK TILL VÅR HUVUDSPONSOR