tavla_har_100w_2017_header.jpg

TACK TILL VÅRA
STRÅLANDE PARTNERS

Utan stöd från våra sponsorer och samarbetspartners hade det inte varit möjligt att genomföra 100-wattaren.
Stort tack till er alla!

Är du och ditt företag intresserade av att bli partner till 100-wattaren?

Kontakta Sveriges Annonsörer

TV4

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

TV4 är huvudsponsor till 100-wattaren 2015, 2016, 2017 och 2018.

Läs mer om TV4

Bauer Media Group Logo 100-wattaren

Bauer Media Group

Bauer Media Group (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media Group här

evitbe.png

Evitbe

Evitbe är experter på att hjälpa företag och byråer att hantera och utveckla sin marknadsdialog i samband med event och kampanjer. Evitbes system och tjänster hanterar och effektiviserar administration, logistik och kommunikation.

Läs mer om Evitbe

 

Penetrace

Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.

Läs mer om Penetrace

Resumé

Resumé är Skandinaviens största affärstidning om Reklam, Medier och PR. Vår webbsajt når ca 150.000 unika besökare per vecka och papperstidningen ca 27.000 läsare varannan torsdag.

Läs mer om Resumé

schibsted.png

Schibsted Media Group

 

Schibsted Media Group är ett internationellt mediehus med stor räckvidd. I Sverige har mediehuset publikationer och sajter som Aftonbladet, Svenska Dagbladet, blocket.se, hitta.se, prisjakt.se med flera. 

Läs mer om Schibsted här

TACK TILL VÅR HUVUDSPONSOR