Våra partners.

Här presenterar vi stolt våra 100-wattspartners.

TV4

TV4

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

TV4 är huvudpartner till 100-wattaren sedan 2015.

Läs mer om TV4

Bauer Media

Bauer Media

Bauer Media (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media

Google

Google

Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Bland dotterbolagen till Google finns YouTube.

Läs mer om Google

JCDecaux

JCDecaux

JCDecaux grundades i Frankrike år 1964 och är idag världens ledande utomhusreklambolag med representation i 75 länder och 3400 städer. Reklambudskapen når ut till mer än 340 miljoner människor varje dag. I Sverige har vi de bästa reklamplatserna med den största räckvidden i de största städerna. Med smarta, innovativa och attraktiva lösningar förbättrar JCDecaux tillvaron för stadens medborgare genom väl underhållna gatumöbler av högsta kvalitet.

Läs mer om JCDecaux

Marketing Clinic

Marketing Clinic

Marketing Clinic är ett Nordiskt konsultföretag med fokus på Marknadsstrategi och Commercial excellence inom B2C, B2B och Retail. I våra projekt utgår vi alltid från kundinsikt vare sig det handlar om varumärkes- och portföljstrategi, kundsegmentering eller category management och retailutveckling. I vår process säkerställer vi alltid en tydlig implementeringsplan tillsammans med strategin.

Läs mer om Marketing Clinic

Resumé

Resumé

Resumé är Skandinaviens största affärstidning om Reklam, Medier och PR. Vår webbsajt når ca 150.000 unika besökare per vecka och papperstidningen ca 27.000 läsare varannan torsdag.

Läs mer om Resumé

Cision logo

Cision

Cision levererar kommunikationslösningar som hjälper företag och organisationer att nå ut med nyheter och engagera målgrupper.

Läs mer om Cision

Evitbe

Evitbe

Evitbe är experter på att hjälpa företag och byråer att hantera och utveckla sin marknadsdialog i samband med event och kampanjer. Evitbes system och tjänster hanterar och effektiviserar administration, logistik och kommunikation.

Läs mer om Evitbe

Online Voices

Online Voices

Online Voices är störst i Sverige på röster & ljudproduktion. Vi är ett ljudproduktionsbolag och en röstagentur med ett av världens största röstarkiv.

Läs mer om Online Voices

Penetrace

Penetrace

Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.

Läs mer om Penetrace

PS Occasion

PS Occasion

PS Occasion är nordens ledande brand experience-byrå. Event, möten och engagerande varumärkesupplevelser står i fokus när byråns 60 experter släpper lös kreativiteten.

Läs mer om PS Occasion

Huvudpartner

TV4 logo

Partners

Google
JCDecaux
Marketing Clinic

Mediapartner

Resumé

Produktionspartners

Produktionspartners 2020