Våra partners.

Här presenterar vi stolt våra 100-wattspartners.

Bauer Media

Bauer Media (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media

YouTube

Youtube är en videogemenskapen som låter videoklipp laddas upp av dess användare, med tillhörande diskussioner och sociala medier-funktioner. Webbplatsen öppnades den 14 februari 2005 och ägs av Google.

Läs mer om Youtube

JCDecaux

JCDecaux

Med över 50 års erfarenhet är vi experter på utomhusreklam. En kampanj hos JCDecaux garanterar reklamplatser där flest människor rör sig.

JCDecaux är partner till 100-wattaren sedan 2018.

Läs mer om JCDecaux

Kantar Marketplace

Öka konsumentinsikter med en plattform designad för agil marknadsföring. Anslut dig till hundratals ledande varumärken som använder Kantar Marketplace idag.

Kantar Marketplace är partner till 100-wattaren sedan 2023.

Läs mer om Kantar Marketplace

Online Voices

Online Voices är störst i Sverige på röster & ljudproduktion. De är ett ljudproduktionsbolag och en röstagentur med ett av världens största röstarkiv. Detta gör det extra smidigt för dig som behöver hjälp med lokalisering och språkversionering, dvs. att anpassa mediaproduktioner på många olika språk.

Läs mer om Online Voices