Våra partners.

Här presenterar vi stolt våra 100-wattspartners.

TV4

TV4

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

TV4 är huvudpartner till 100-wattaren sedan 2015.

Läs mer om TV4

Bauer Media

Bauer Media

Bauer Media (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media

Google

Google

Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Bland dotterbolagen till Google finns YouTube.

Läs mer om Google

JCDecaux

JCDecaux

Med över 50 års erfarenhet är vi experter på utomhusreklam. En kampanj hos JCDecaux garanterar reklamplatser där flest människor rör sig.

JCDecaux är partner till 100-wattaren sedan 2018.

Läs mer om JCDecaux

Marketing Clinic

Marketing Clinic

Marketing Clinic är ett Nordiskt konsultföretag med fokus på Marknadsstrategi och Commercial excellence inom B2C, B2B och Retail. I våra projekt utgår vi alltid från kundinsikt vare sig det handlar om varumärkes- och portföljstrategi, kundsegmentering eller category management och retailutveckling. I vår process säkerställer vi alltid en tydlig implementeringsplan tillsammans med strategin.

Läs mer om Marketing Clinic

Cision logo

Cision

Cision Ltd. är en globalt ledande leverantör av software och tjänster inom förtjänad kommunikation för verksamma inom PR- och marknadskommunikation samt IR. Cisions® mjukvara möjliggör för användare att identifiera och interagera med opinionsbildare, skapa och distribuera meningsfulla berättelser och mäta vilken affärspåverkan det har. Cision har över 4,800 anställda med kontor i 24 länder i Amerika, EMEA och APAC.

Läs mer om Cision

Penetrace

Penetrace

Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.

Läs mer om Penetrace

PS Occasion

PS Occasion

PS Occasion är nordens ledande brand experience-byrå. Event, möten och engagerande varumärkesupplevelser står i fokus när byråns 60 experter släpper lös kreativiteten.

Läs mer om PS Occasion

Huvudpartner

TV4 logo

Partners

Bauer Media
Google
JCDecaux

Produktionspartners

Cision
PS Occasion