Våra partners.

Här presenterar vi stolt våra 100-wattspartners.

TV4

TV4

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till hela Sverige i 25 år.

TV4 är huvudpartner till 100-wattaren sedan 2015.

Läs mer om TV4

Bauer Media

Bauer Media

Bauer Media (tidigare SBS Discovery Radio) är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare fem miljoner lyssnare varje vecka och radiostationer som Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl 107 och Svensk Pop samt playtjänsten Radio Play.

Läs mer om Bauer Media

Google

Google

Google grundades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn. Bland dotterbolagen till Google finns YouTube.

Läs mer om Google

JCDecaux

JCDecaux

Med över 50 års erfarenhet är vi experter på utomhusreklam. En kampanj hos JCDecaux garanterar reklamplatser där flest människor rör sig.

JCDecaux är partner till 100-wattaren sedan 2018.

Läs mer om JCDecaux

Penetrace

Penetrace

Penetrace levererar tävlingssystemet för alla bidrag som är med och tävlar i 100-wattaren. Utöver att vara ett tävlingssystem, så följer Penetrace upp effekterna av annonsörernas mediainvesteringar och samlar alla reklamkampanjer på ett ställe, allt för att lära vad som är lönsam kommunikation.

Läs mer om Penetrace

TED Retorikstudio

TED Retorikstudio jobbar med digitala- och hybridevent. Studios, streaming, webinarier och digitala mötesverktyg är vår hemmaplan. Vi utbildar och coachar ofta våra kunder inom retorik, presentationsteknik och hur man når ut med sina budskap.

Läs mer om TED Retorikstudio

Online Voices

Online Voices är störst i Sverige på röster & ljudproduktion. De är ett ljudproduktionsbolag och en röstagentur med ett av världens största röstarkiv. Detta gör det extra smidigt för dig som behöver hjälp med lokalisering och språkversionering, dvs. att anpassa mediaproduktioner på många olika språk.

Läs mer om Online Voices

Huvudpartner

TV4 logo

Partners

Bauer Media
Google
JCDecaux

Produktionspartners