Så här tävlar du

100-wattaren är reklamtävlingen som belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt. 100-wattaren är helt digital och tävlar gör du direkt här på webben.

100-wattaren 2021 är öppen för bidragsinlämning 22 september-27 oktober. De nominerade bidragen presenteras den 9 december.

Vill du veta mer om förändringarna i 100-wattaren så lyssna på vårt poddinar där vår vd Hanna Riberdahl pratar med Mats Rönne, varumärkesexpert och Niklas Bondesson, forskare i marknadsföring vid Stockholms universitet.

Årets tävlingsperiod är avslutad, vill du veta vilka bidrag som blir nominerade? Anmäl dig till årets nomineringsmingel hos Bauer Media här.

Hjälpmedel

För att underlätta ditt tävlande har vi skapat Tävlingsguide 2021. Dessutom ger effektexperten Mats Rönne sina tips och tankar i Så här gör du för att (öka chanserna att) vinna en 100-wattare och Guide för effektredovisning. Lycka till!

Klicka på respektive guide för att ladda ner:

Tävlingsguide 2021

Vår tävlingsguide innehåller all information du behöver för att tävla i 100-wattaren 2021. Allt från tävlingskategorier, villkor och viktiga datum till en steg-för-steg guide för vårt tävlingsformulär. Senast uppdaterad 210824.

Så här gör du för att (öka chanserna att) vinna en 100-wattare

I Så här gör du för att (öka chanserna att) vinna en 100-wattare får du tips från Mats Rönne.

Guide för effektredovisning

För att vinna watt behöver du redovisa effekten av din marknadsföring. I Guide för effektredovisning ger Mats Rönne dig råd om hur du bäst redovisar effekt.

Förstasida Tävlingsguide 2021

Tävlingskategorier

100-wattaren 2021 har tio tävlingskategorier.

Läs om 100-wattarens tävlingkategorier

Behöver du support?

Frågor om 100-wattaren
Teknisk tävlingssupport
Ulrika Strallhofer

Kontakt

Om du har frågor får du gärna kontakta vår projektledare för 100-wattaren Ulrika Strallhofer
telefon: 0703-50 22 81 eller

Maila Ulrika

Huvudpartner

TV4 logo

Partners

Bauer Media
Google
JCDecaux
Marketing Clinic

Produktionspartners